Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

06_resz_csik copy 4_1.jpg

06_resz_csik copy 2.jpg

sanyi a bagoly 2012.06.27. 08:00

Autorgram

06_resz_csik copy 3.jpg

06_resz_csik.jpg

05_resz_csik_2.jpguzenet02.jpg

04_resz_csik.jpg

 Kövessétek az eseményeket a Hegyalja Fesztivál facebook oldalon és KERÜLJETEK BELE A KÉPREGÉNYBE! Amit kínálunk: csillogás, siker, rajongás – szóval egy csomó olyan dolog, amitől izgatottan várhatjátok a folytatást.

Szavazzatok arról, hogy milyen irányt vegyen a képregény! Íme kérdés. << klikk

Mint az tegnapelőtt már kiderült, Sanyi és barátja Méjhem, a nyúl zenekart alapítottak, hogy rocksztárok legyenek. Rettenetesen erőfeszítések árán, de Sanyi és Méjhem hirdetési felületeket vásárolt, hogy megtalálják tökéletes próbatermüket. Segíts nekik, hogy ne ragadjanak be az erdőbe, mint Berényi Miki a Barátok köztbe!

Próbálhatnak nálad? TÖLTS FEL EGY FOTÓT otthonod azon szegletéről (pl. a kertről/garázsról/szoba sarkáról), ahol nyugodtan zajonghatnak. Írd meg, miért épp' nálad a legalkalmasabb a helyszín próbateremnek! A szomszéd süket, vagy remek a kilátás a szomszéd aerobik teremben izzadó csajokra? Fotód belekerül a soron következő képregénybe és így segítheted Sanyiékat a Hegy' / SZIN / FEZEN színpadra jutásban.

Fotó feltöltése a Hegyalja Fesztivál facebook oldalra.

2 komment

Címkék: hegyalja

 

Tegyél fel a nagyszínpadra! címmel május végén elindult a magyar és a nemzetközi fesztiváltörténelem első közösségi képregénye, amelyben a Borsodi Hegyalja Fesztivál, a Fehérvári Zenei Napok és a Szegedi Ifjúsági Napok közönsége – azaz ti – együtt rajzoljátok Sanyi, a bagoly és Méjhem, a nyúl zenei karrierjének történetét. Nem csak a sztorit alakíthatjátok, de akár igazi fesztivál-szuperhősként, rajongóként, guitarheroként vagy más szereplőként ti is képregényhősökké válhattok. A Tegyél fel a nagyszínpadra! social comics szereplőiként akkor is lehettek nagyszínpados fesztiválfellépők, ha nem tudtok zenélni. Fesztiválozni viszont annál inkább, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy már most a zsebetekben van a május 31-ig akciós áron vásárolható bérletetek kedvenc fesztiválotokra.

süti beállítások módosítása